Je bent hier:

Overige diensten

Naast Executive Search biedt Merwede Executive Search ook Interim Managers en Procesbegeleiding bij (interne) selectietrajecten.

Naast Executive Search biedt Merwede Executive Search ook Interim Managers en Procesbegeleiding bij (interne) selectietrajecten.

 

Interim Management

Wanneer u een interim manager inschakelt dan verwacht u blijvend resultaat. Merwede Executive Search biedt interim managers die toekomstbestendige oplossingen leveren. Merwede Executive Search heeft kennis van verandermanagement en een uitgebreid netwerk van kandidaten met veranderkundige kennis en ervaring. Ik leg alléén kandidaten voor die direct aansluiten bij uw specifieke vraag. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van relevante opleidingen en ervaringen en beschikken over de juiste competenties om zowel gefundeerde adviezen te leveren als deze ook te kunnen implementeren. Intensief schaduwmanagement tijdens de opdracht waarborgt een succesvolle uitvoering van de opdracht.

 

(Proces)begeleiding bij interne selectietrajecten

Is uw organisatie in verandering en betekent dat een verschuiving of verandering van meerdere functies en rollen? Merwede Executive Search biedt u ondersteuning bij interne selectietrajecten. Interne selectietrajecten worden vaak ervaren als complexe en ingewikkelde trajecten met veel dynamiek omdat regelmatig meerdere partijen betrokken zijn en er verschillende belangen spelen. Bovendien wordt de waarborging van vertrouwelijkheid van groot belang gevonden. Met Merwede Executive Search ondersteun ik het interne selectietraject met veel zorgvuldigheid, oog voor de verschillende belangen en heldere communicatie. Ik ondersteun bij het opstellen van normkaders zodat de geschiktheid van interne kandidaten kan worden geobjectiveerd, zorg voor transparantie door duidelijke communicatie rondom het proces en voor het creëren van draagvlak bij alle stakeholders. Merwede Executive Search begeleidt het hele proces of onderdelen daarvan, zoals het opstellen van functieprofielen of het voeren van selectiegesprekken.