Je bent hier:

REFERENTIES

Roelof van Netten
gemeentesecretaris De Bilt
“Het vinden en binnen hengelen van een concerncontroller voor gemeente De Bilt was een pittige klus. Ik ben onder de indruk van hoe jij voor ons de search hebt gedaan. Nooit op de automatische piloot, nooit obligaat. Maar altijd gedreven, integer en absoluut volhardend. Zelf vond ik het heel prettig om met jou te mogen samenwerken. Mocht ik in de toekomst ooit weer aanlopen tegen het lastig of niet zelf kunnen vinden van goede kandidaten, dan sta jij zeker bovenaan mijn lijst als hulplijn!”
Dennis Straat
waarnemend Burgemeester gemeente Landsmeer
“Daniëlle Bogie heeft de gemeente Landsmeer ondersteund bij het vervullen van de vacature gemeentesecretaris/algemeen directeur. Daniëlle verstaat haar vak goed en heeft een persoonlijke aanpak die ze op een prettige en constructieve manier afstemt met haar opdrachtgever. Ze heeft de profielschets opgesteld en de advies- en selectiecommissie begeleid. In een kleine gemeente met weinig (financiële) armslag heeft ze met haar search een passende keuze voorgelegd. Daniëlle is open en duidelijk over de (on)mogelijkheden en legt keuzes helder voor. Ze zorgt voor draagvlak in de organisatie en stemt goed af met de kandidaten. Kortom: heel plezierig samengewerkt!”
dr. Marcel Nollen
College van Bestuur Vrije Universiteit Amsterdam
“Merwede heeft de Vrije Universiteit Amsterdam geholpen bij het succesvol vervullen van de vacature directeur communicatie en marketing. Gezocht naar een schaap met 5 poten heeft Danielle Bogie een voordracht verzorgd van kandidaten met verrassend hoge kwaliteiten. Gedegen research heeft daarbij de doorslag gegeven. De begeleiding van de benoemingsadviescommissie bij de definitieve selectie was eerlijk, intens en heeft erg geholpen bij de definitieve keuze door het College van Bestuur. Wederom prettig samengewerkt als partners gericht op resultaat en kwaliteit.”
Jet de Ranitz
Voorzitter Raad van Bestuur / CEO SURF, eerder voorzitter College van Bestuur, hogeschool Inholland
“Bij hogeschool Inholland hebben we Daniëlle Bogie voor meerdere vacatures ingezet. Telkens verwierf zij zich snel een goed begrip van de opdracht en wat dit betekent voor de eisen aan kandidaten – zowel inhoudelijk als persoonlijk. Met de kandidaten die we gepresenteerd kregen, hadden we niet zelden een luxe probleem: meer kwaliteit dan we konden plaatsen. Ook de kandidaten meldden terug dat zij zich prettig en zorgvuldig bejegend voelden. Kortom, wij hadden hele goede ervaringen.”
Gwendel Kusters
Domeinmanager, Gemeente Den Haag
Gido ten Dolle
Programmadirecteur Economie en Europa provincie Noord-Brabant, eerder Directeur Ruimte en Economie gemeente Delft
“Danielle heeft voor gemeente Delft een succesvol traject begeleid bij het vinden van een nieuwe manager Projecten en Programma’s. Kenmerkend voor haar handelen is een persoonlijke benadering. Ze investeert in een hechte relatie met de opdrachtgever, verdiept zich in de functie, niet alleen op papier, maar ook in contact met medewerkers en ze heeft een groot relevant netwerk. Danielle is open, enthousiast, en verbindend. Een traject met Merwede Executive Search is kortom zeer plezierig en een garantie voor succesvolle werving.”
Michel Visser
Directeur Bestuur/ wnd. directeur Ruimte – Wonen- Bodem / Provincie Zuid-Holland
“Ik heb met Danielle Bogie gewerkt bij de vervulling van een vacature in mijn MT. Danielle vraagt goed door. Niet alleen bij mij, maar ook bij anderen in de organisatie. Daardoor krijgt zij een scherp beeld van de context en inhoud van de vacature. Zij schroomt daarbij ook niet om vanuit dit beeld samen met de opdrachtgever het profiel verder aan te scherpen. Vervolgens gaat zij ook actief op zoek naar kandidaten die binnen dit profiel passen. Daarbij gaat zij grondig te werk en benadert interessante kandidaten die anders niet in beeld waren gekomen. Danielle is erg prettig om mee samen te werken en gaat door tot zij een goed resultaat heeft bereikt.”
Dennis Kragten
Manager Marktontwikkeling VNG KCHN
“Danielle is een expert op het gebied van executive search. Ze heeft een groot netwerk, bewezen trackrecord en levert maatwerk profielen voor opdrachtgevers. Zij onderscheidt zich door een zeer professionele en prettige begeleiding van (beoogde) kandidaten voor, tijdens en na een selectie traject. Ze is doortastend, sensitief, motiveert en doorziet de toegevoegde waarde van kandidaten voor een opdrachtgever en voor de kandidaat zelf. Kortom, Danielle is een prettige persoonlijkheid met oog voor talent die mensen aan zich weet te binden. Een echte aanrader voor iedereen met ambitie!”
Rinus van Riel
Lid Raad van Bestuur ReinierHaga Groep en Directievoorzitter LangeLand Ziekenhuis a.i / Van Riel IM
“Daniëlle Bogie is een gedegen professional in search opdrachten. Zij is sterk in het goed luisteren naar de vraagstelling van de opdrachtgever en onderzoekt de “vraag achter de vraag”. In de selectie van kandidaten gaat ze grondig en kritisch te werk. Ze weet op een rustige en bescheiden wijze heel intelligent de juiste match tot stand te brengen. Goed oog voor het belang van een zorgvuldig èn doelgericht proces. Voortvarend, maar niet gehaast. Ze bewaakt ook of het daadwerkelijk een succes blijkt en levert nette nazorg.”
Jan Herman de Baas
Gemeentesecretaris / Algemeen Directeur gemeente Arnhem
“Daniëlle Bogie heeft mij begeleid in twee interim-opdrachten. Ik heb haar leren kennen als een ware professional. Ze luistert beter dan wie ook. Daardoor doorgrondt ze wat nodig is voor een bepaalde opdracht en een bepaalde opdrachtgever. Daniëlle heeft een scherp oog voor de kwaliteiten van mensen. Ze ziet dat snel en kan het ook goed verwoorden richting opdrachtgever en richting kandidaten. Daniëlle draagt alleen mensen voor waar ze in gelooft. Ze blijft ook gecommitteerd gedurende de opdracht. Ze monitort de voortgang en zorgt waar nodig voor begeleiding. Danielle is dus niet uit op een snelle match, maar op een succesvolle opdracht, waar alle partijen ook achteraf tevreden op terugkijken.”
Bart Kooij
Senior Manager en Adviseur
“Danielle is de executive searcher die je iedere organisatie gunt. Zij levert toekomstbestendige oplossingen langs een route die van de reis een feestje maakt. Danielle weet na een paar gesprekken met belanghebbenden het DNA van een organisatie treffend te verwoorden en te verbinden met de toekomstvisie van de organisatie. Danielle is een betrouwbare en constructief kritische partner die je graag aan je zijde wilt hebben als het om de invulling van cruciale functies gaat.”
Astrid van de Kift
Directeur / plv Gemeentesecretaris gemeente Nijmegen
“Ik heb Danielle leren kennen als een professional, die haarfijn aanvoelt waar de opdrachtgever naar op zoek is. Met veel gevoel verdiept zij zich in de opdrachtgever, de organisatie en de specifieke omstandigheden. Zij denkt actief mee en zorgt ervoor dat de zoekvraag scherp geformuleerd wordt. Zij geeft oprechte aandacht aan het proces en dat leidt tot succesvolle resultaten.”
Theo Kemper
Kemper Interimmanagement en Advies
“Het is een feestje om met Daniëlle samen te werken! Ze heeft een scherpzinnig oog voor kwaliteiten van mensen en weet dat knap te matchen met vragen van opdrachtgevers. Daniëlle heeft een mooie mix van zakelijke resultaat- en mensgerichtheid en is daarin zeer betrouwbaar. Tijdens de opdracht is ze betrokken bij de voortgang en houdt me scherp, in een adviserende rol.”