Je bent hier:

REFERENTIES

Gwendel Kusters
Domeinmanager, Gemeente Den Haag
Jet de Ranitz
Voorzitter College van Bestuur, Hogeschool Inholland
“We hebben Daniëlle Bogie voor meerdere vacatures ingezet. Telkens verwierf zij zich snel een goed begrip van de opdracht en wat dit betekent voor de eisen aan kandidaten – zowel inhoudelijk als persoonlijk. Met de kandidaten die we gepresenteerd kregen, hadden we niet zelden een luxe probleem: meer kwaliteit dan we konden plaatsen. Ook de kandidaten meldden terug dat zij zich prettig en zorgvuldig bejegend voelden. Kortom, wij hadden hele goede ervaringen.”
Michel Bergshoef
Algemeen Manager, Gemeente Tiel
“Als kandidaat in een sollicitatieprocedure heb ik Daniëlle leren kennen als een plezierige, doortastende en betrokken executive searcher. Zij neemt de tijd om kandidaten door en door te leren kennen en goed te informeren over de functie en de organisatie. Daarbij hanteert zij zo nodig creatieve oplossingen, zoals het organiseren van een sollicitatiegesprek met de opdrachtgever via Skype tijdens mijn vakantie. Zo wordt solliciteren een feest!”

Gido ten Dolle
Directeur Ruimte en Economie, Gemeente Delft

“Danielle heeft voor gemeente Delft een succesvol traject begeleid bij het vinden van een nieuwe manager Projecten en Programma’s. Kenmerkend voor haar handelen is een persoonlijke benadering. Ze investeert in een hechte relatie met de opdrachtgever, verdiept zich in de functie, niet alleen op papier, maar ook in contact met medewerkers en ze heeft een groot relevant netwerk. Danielle is open, enthousiast, en verbindend. Een traject met Merwede Executive Search is kortom zeer plezierig en een garantie voor succesvolle werving.”
Michel Visser
Hoofd afdeling Bestuur provincie Zuid-Holland
“Ik heb met Danielle Bogie gewerkt bij de vervulling van een vacature in mijn MT. Danielle vraagt goed door. Niet alleen bij mij, maar ook bij anderen in de organisatie. Daardoor krijgt zij een scherp beeld van de context en inhoud van de vacature. Zij schroomt daarbij ook niet om vanuit dit beeld samen met de opdrachtgever het profiel verder aan te scherpen. Vervolgens gaat zij ook actief op zoek naar kandidaten die binnen dit profiel passen. Daarbij gaat zij grondig te werk en benadert interessante kandidaten die anders niet in beeld waren gekomen. Danielle is erg prettig om mee samen te werken en gaat door tot zij een goed resultaat heeft bereikt.”
Dennis Kragten
Manager Marktontwikkeling VNG KCHN
“Danielle is een expert op het gebied van executive search. Ze heeft een groot netwerk, bewezen trackrecord en levert maatwerk profielen voor opdrachtgevers. Zij onderscheidt zich door een zeer professionele en prettige begeleiding van (beoogde) kandidaten voor, tijdens en na een selectie traject. Ze is doortastend, sensitief, motiveert en doorziet de toegevoegde waarde van kandidaten voor een opdrachtgever en voor de kandidaat zelf. Kortom, Danielle is een prettige persoonlijkheid met oog voor talent die mensen aan zich weet te binden. Een echte aanrader voor iedereen met ambitie!”
Rinus van Riel
Lid Raad van Bestuur a.i. Medisch Spectrum Twente
“Daniëlle Bogie is een gedegen professional in search opdrachten. Zij is sterk in het goed luisteren naar de vraagstelling van de opdrachtgever en onderzoekt de “vraag achter de vraag”. In de selectie van kandidaten gaat ze grondig en kritisch te werk. Ze weet op een rustige en bescheiden wijze heel intelligent de juiste match tot stand te brengen. Goed oog voor het belang van een zorgvuldig èn doelgericht proces. Voortvarend, maar niet gehaast. Ze bewaakt ook of het daadwerkelijk een succes blijkt en levert nette nazorg.”
Jan Herman de Baas
Provinciesecretaris Utrecht
“Daniëlle Bogie heeft mij begeleid in twee interim-opdrachten. Ik heb haar leren kennen als een ware professional. Ze luistert beter dan wie ook. Daardoor doorgrondt ze wat nodig is voor een bepaalde opdracht en een bepaalde opdrachtgever. Daniëlle heeft een scherp oog voor de kwaliteiten van mensen. Ze ziet dat snel en kan het ook goed verwoorden richting opdrachtgever en richting kandidaten. Daniëlle draagt alleen mensen voor waar ze in gelooft. Ze blijft ook gecommitteerd gedurende de opdracht. Ze monitort de voortgang en zorgt waar nodig voor begeleiding. Danielle is dus niet uit op een snelle match, maar op een succesvolle opdracht, waar alle partijen ook achteraf tevreden op terugkijken.”
Bart Kooij
Senior Manager en Adviseur
“Danielle is de executive searcher die je iedere organisatie gunt. Zij levert toekomstbestendige oplossingen langs een route die van de reis een feestje maakt. Danielle weet na een paar gesprekken met belanghebbenden het DNA van een organisatie treffend te verwoorden en te verbinden met de toekomstvisie van de organisatie. Danielle is een betrouwbare en constructief kritische partner die je graag aan je zijde wilt hebben als het om de invulling van cruciale functies gaat.”
Astrid van de Kift
Gemeentesecretaris Veenendaal
“Ik heb Danielle leren kennen als een professional, die haarfijn aanvoelt waar de opdrachtgever naar op zoek is. Met veel gevoel verdiept zij zich in de opdrachtgever, de organisatie en de specifieke omstandigheden. Zij denkt actief mee en zorgt ervoor dat de zoekvraag scherp geformuleerd wordt. Zij geeft oprechte aandacht aan het proces en dat leidt tot succesvolle resultaten.”
Theo Kemper
Kemper Interimmanagement en Advies
“Het is een feestje om met Daniëlle samen te werken! Ze heeft een scherpzinnig oog voor kwaliteiten van mensen en weet dat knap te matchen met vragen van opdrachtgevers. Daniëlle heeft een mooie mix van zakelijke resultaat- en mensgerichtheid en is daarin zeer betrouwbaar. Tijdens de opdracht is ze betrokken bij de voortgang en houdt me scherp, in een adviserende rol.”